Friday, June 25, 2010

Ταξικές Αταξίες, ή μάλλον Γελοιότητες

Αφορμη για αυτη την αναρτηση ειναι μια σειρα γενονοτων.

Χτες, δολοφονηθηκε ενας συνανθρωπος μας με χρηση ταχυδρομικης βομβας. Οπως παντα ολοι εσπευσαν να "καταδικασουν" την πραξη και να συλλυπηθουν. Σχεδον αυτοματη αντιδραση σε ολα τα παρομοια γεγονοτα. Ομως θα σταθω σε μια ανακοινωση:

ο ΚΚΕ καταδικάζει αυτή τη βομβιστική ενέργεια που στοίχισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο. Είναι μια άκρως ύποπτη ενέργεια που δημιουργεί πολλά ερωτήματα. Αυτού του είδους οι ενέργειες προσφέρονται αντικειμενικά για αξιοποίηση από τις δυνάμεις εκείνες που πασχίζουν να συκοφαντήσουν, τρομοκρατήσουν και καταστείλουν εργατικό λαϊκό κίνημα που αντιπαλεύει το βάρβαρο μνημόνιο και συνολικά την πολιτική που οδηγεί το λαό στην πτώχευση.


Το ΚΚΕ καλεί το εργατικό λαϊκό κίνημα και το λαό σε επαγρύπνηση και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος"


Και τρομαζω ακομα περισσοτερο. Γιατι δεν πιστευω οτι ειναι δυνατον καποιος να χρησιμοποιει το θανατο ενος ανθρωπου για να προωθησει τις οποιες "ιδεες" του. Πραγματικα εχω αρχισει να πιστευω οτι το ΚΚΕ εχει νοητικο και ψυχικο προβλημα. Πρεπει να παει στον ψυχιατρο. 

Μια δολοφονια, δεν μπορει να γινεται οπλο στα χερια κανενος. Γιατι τοτε η δολοφονια γινεται τρομοκρατια απο αυτον που την χρησιμοποιει. Τρομοκρατια με την εννοια οτι τρομαζει το κρατος/λαο. Με αυτη την ανακοινωση, το ΚΚΕ προσπαθει να τρομαξει τον κοσμο χρησιμοποιωντας την δολοφονια ως χτυπημα κατα του "λαικου" κινηματος... Και καταληγουν να γινονται οι τρομοκρατες.

Ακομη θα αναφερθω στην καταληψη του λιμανιου του πειραια. Δεν ηταν απεργια ηταν καταληψη. Απο το ΠΑΜΕ. Λοιπον αυτοι οι τυποι το κανανε για το καλο του εργατη. Οχι ομως για του εργατη που θα χασει την δουλεια του απο την μειωση στον τουρισμο. Για τα 2/15 των λιμενεργατων που δεν οργανωσαν την απεργια, αλλα ξεκουνηθηκαν απο το ΠΑΜΕ. Ειναι προφανες πως τετοιες πραξεις πληττουν την οικονομια και αυξανουν την ανεργια.

Ειναι φανερο οτι το ΠΑΜΕ εχει βαλει στοχο να χτυπησει τον τουρισμο. Την μεγαλυτερη οικονομικη δραστηριοτητα της χωρας. Η ιδεα τους ειναι οτι με την οικονομικη εξαθλιωση που θα φερουν, ξαφνικα θα φανουν ως σωτηρες και ιδεολογοι, και θα παρουν την εξουσια και τα λοιπα. Και αυτο ειναι το μονο που βγαζει νοημα εαν πιστεψουμε οτι δεν ειναι παντελως ηλιθιοι. 

Θυμαμαι και εκεινο το βιντεο, με μια πορεια με σημαιες του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ να φωναζει περπατωντας χαλαρα διπλα απο ενα φλεγομενο κτηριο. Και καποιους να βριζουν τους απεργοσπαστες.

Δεν βλεπω πουθενα στο λογο και στις πραξεις του ΚΚΕ η του ΠΑΜΕ καμια ιδεολογια, κομμουνιστικη η λαικη η οτιδηποτε. Βλεπω μια τρομοκρατια, μια προπαγανδα, εναν εκβιασμο. Για αυτο το λογο, δεν θα ξαναναφεθω σε αυτους, εκτος εαν βρεθει καποιος να μου εξηγησει γιατι εχω αδικο. Και εννοω οχι μονο στο μπλογκ, αλλα και στην ζωη μου γενικοτερα. ΚΚΕ και ΠΑΜΕ εχουν τελειωσει για μενα.

edit: Και η νεολαια συνασπισμου περιπου τα ιδια κουραφεξαλα απαντησε....

No comments:

Post a Comment